Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Procesiune în cinstea Praznicului Nașterii Maicii Domnului
02.09.2019  

Protopopiatul Ortodox Român Brașov, împreună cu Jandarmeria Județului Brașov vă invită să participați sâmbătă, în data de 07 septembrie 2019, în ajunul Praznicului Nașterii Maicii Domnului, la Procesiunea cu icoana Maicii Domnului, de la biserica Sfânta Treime (Pe Tocile), la biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Cetate (Piața Sfatului).

Evenimentul va debuta la ora 17.00, la biserica de pe Tocile cu slujba Vecerniei, va continua cu procesiunea propriu-zisă pe traseul: Str. Dr.Vasile Saftu, Str. Căp. Ilie Birt, P-ța Unirii, Str. Prundului, Str. Șirul Ludwig van Beethowen, Str. George Barițiu, P-ța Sfatului și se va încheia cu slujba Litiei la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piața Sfatului.Intâlnirea Tinerilor Ortodocși din Arhiepiscopia Sibiului - Brașov, 16-18 august 2019 
Deschiderea noului an școlar la Brașov
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.