Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Acțiuni filantropice la Brașov
05.06.2018  

În Duminica Tuturor Sfinților, zi închinată părinților și copiilor, cu binecuvântarea protopopului de Brașov, Dănuț Gheorghe Benga, voluntarii comunității Capelei „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” și „Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” s-au mobilizat pentru a oferi o rază de bucurie copiilor greu încercați. Astfel s-au pregătit pachete cu haine, jucării, rechizite, produse de igienă și mult doritele dulciuri pentru o clasă de elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brașov.

"În vizita noastră aici am fost impresionați de inocența pură și de dragostea sinceră a copiilor care din prima clipă i-au îmbrățișat pe părinții slujitori, cei care și-au ales misiunea de a împărți darurile. Totodată ne-a bucurat căldura personalului instituției de învățământ, care ne-a primit cu brațele deschise și ne-au arătat, prin naturalețea lor, jertfelnicia cu care îi îmbrățișează zilnic pe copii care îi au în grijă. În acțiunea noastră nu au fost uitați nici părinții. Astfel, am dus lemne de foc și ajutoare unei familii cu mulți copii din Brașov și am oferit 50 de pachete cu dulciuri și produse de igienă copiilor nevoiași din comunitatea Parohiei Mina 1 Mai din județul Brașov. Îi mulțumim bunului Dumnezeu ca ne-a trimis oameni dornici să își ajute aproapele. Am văzut astfel, încă odată, că de multe ori fapte minunate se pot realiza cu «bănuțul văduvei»", ne-a spus pr. Ciprian Nistor de la capela amintită.

Sursa: Autor: prof. Simona Nistor


Centenar Marea Unire din 1918 - Program liturgic, militar si cultural la Brasov în perioada 4-14 mai 2018 
Mesajul Preafericirii Sale Daniel, Patriarhul României, adresat tuturor elevilor, părinţilor şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.