Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Alături de familiile aflate în suferință
01.11.2015  

Am primit cu adâncă întristare vestea despre tragedia provocată de un incendiu la un club din București în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015, în urma căruia și-au pierdut viața până în prezent 30 de persoane, iar alte aproape 100 de persoane sunt în stare gravă în spitalele din capitală.

În aceste momente de mare încercare și durere sufletească care au îndoliat întreaga țară, suntem alături de familiile aflate în suferință, le transmitem compasiunea noastră, cuvânt de alinare sufletească.

Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să odihnească în pace sufletele celor decedați, iar familiilor îndoliate să le dăruiască har de mângâiere și întărire.

De asemenea, cu părintească dragoste îi îndemnăm pe toți preoții Arhiepiscopiei noastre, alături de toți credincioșii, să pomenească neîncetat la sfintele altare sufletele celor adormiți și să mijlocească în rugăciunile Sfintei Liturghii pentru vindecarea celor aflaţi în suferință pe patul de spital.

† LAURENȚIU
Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului


Sfantul Maslu 7 septembrie 2015 
Concursul National "Icoana ortodoxa - lumina credintei" - editia a V-a, 2016
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.