Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Noutati


Patriarhul Daniel va vizita Arhiepiscopia Sibiului
09.07.2010  

În zilele de 10-11 iulie 2010, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va efectua o vizită canonică în Arhiepiscopia Sibiului la invitaţia Înalt Preasfinţitului Părinte Mitropolit Laurenţiu al Ardealului, informează Biroul de presă al Patriahiei Române.

Vizita se va desfăşura după următorul program:

  • Sâmbătă, 10 iulie 2010, de la ora 18:00, în sala de festivităţi a Primăriei municipiului Braşov, va avea loc ceremonia de conferire a titlului de "Cetăţean de Onoare al Municipiului Braşov" Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.
  • În continuare, de la ora 18:45, Patriarhul României va vizita biserica cu hramul Sfânta Treime din Braşov şi va binecuvânta continuarea lucrărilor de construcţie a noului cămin pentru persoane vârstnice al parohiei respective.
  • Duminică, 11 iulie 2010, Întâistătătorul Bisericii noastre va sfinţi biserica cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din municipiul Braşov (ora 9:00) şi va oficia Sfânta Liturghie (ora 10:30), înconjurat de un sobor de ierarhi, preoţi şi diaconi.
(Sursa: Mitropolia Ardealului)
Sursa: Mitropolia Ardealului


Postul in traditia biblica 
Manifestari dedicate Unirii Principatelor in Piata Unirii din Scheii Brasovului
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.