Prima pagina  |   Noutati  |   Legaturi  |   Parohii Ortodoxe Brasov  |   Contact
Protopopiatul Ortodox Brasov: Protopopiatul Ortodox Brasov este condus de preot Danuț-Gheorghe Benga si cuprinde parohohiile din Brasov si unele din localitatile limitrofe. Protopopiatul Brasov face parte din Mitropolia Ardealului.
Prezentarea protopopiatului Structura administrativa Invatamant teologic Librăria Arhidiecezana
Va aflati aici: Prima pagina > Arhiva


Institutul cultural-misionar Trinitas
19.11.2007  

Institutul Cultural-Misionar Trinitas functioneaza ca subunitate a Centrului mitropolitan Iasi, în cadrul sectorului cultural si îsi desfasoara activitatea dupa principiile fundatiilor culturale. Obiectivele institutului sunt: promovarea credintei si a vietii crestine ortodoxe; realizarea educatiei moral-religioase; promovarea culturii crestine si românesti în context national si international; promovarea activitatilor social-filantropice ale Bisericii; promovarea dialogului si cooperarii pe plan national si ecumenic pentru apararea demnitatii umane.
Pentru realizarea obiectivelor, institutul Trinitas are la dispozitie urmatoarele mijloace: editarea, tiparirea si raspândirea cartilor de slujba, de rugaciuni si de învatatura crestina ortodoxa; editarea, publicarea si raspândirea literaturii bisericesti si laice care contribuie la formarea deprinderilor moral-religioase ale credinciosilor si la cultivarea valorilor crestine; realizarea de emisiuni radiofonice pe problematici diverse ale vietii si credintei crestine ortodoxe
http://www.trinitas.ro


Mitropolia Ardealului 
Noutati-ortodoxe.ro
© 2007-2015 Copyright Protopopiatul Ortodox Brasov Functioneaza cu aplicatia LOGSite - www.log.ro
Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul Protopopiatului Ortodox Brasov.